Kos

LEIE LOKALENE TIL EGET ARRANGEMENT

Ønsker du å leie våre lokaler med betjening til et privat arrangement er dette selvfølgelig noe vi kan bistå med. Vi har sitteplasser til ca. 200 pers (maks 140 sitteplasser til samlet bespisning i lunsjrestauranten/a la carte restauranten), og kan ta i mot ca. 700 personer ved konserter og lignende arrangementer. I tillegg har vi en stor terrasse som også kan benyttes til aktiviteter. Kort sagt, her er det mange muligheter. Ta kontakt med oss og vi finner en løsning for alle typer events.

ÅPNINGSTIDER

Søn-Fre 10.00 – 16.30

Vi søker personell vinteren 2018/2019

Ryk & Reis afterski, Kos Restaurant og Woody`s sportsbar, søker sesongarbeidere, deltidspersonell både i servering/salgsdisk, bar, kjøkken, rydding og garderobe til vintersesongen 2018-2019. Serveringsstedene ligger alle ved Skitorget sentralt nederst i bakken i Hafjell Alpinsenter. Sesongen starter medio Desember og varer til og med påsken 2019 (22/4-19). Men vi trenger allerede litt folk fra og med skolestart, da vi har en del arrangementer i helgene utover høsten. Når vintersesongen kommer skikkelig i gang, trenger vi personell hele uka, men også ekstra hjelp i helger, ferier og weekender.

Vi søker deg som er selvstendig, som liker å jobbe i et travelt miljø med høyt tempo, har fokus på gjesten, er serviceinnstilt, kan være fleksibel med tanke på arbeidstid og vaktlister etc. Du er positivt, ærlig og gjerne kreativt innstilt. Erfaring er ønskelig men ikke et krav, da opplæring vil bli gitt.

Du bør språkmessig beherske norsk, svensk, dansk eller engelsk.

Søkere for rydding og garderobe bør være fylt 16 år, servering/salgsdisk 18 år, jobbe i baren 20 år og kjøkken 18 år

Søknadsfrist: Så kjapt som mulig, da vi ansetter fortløpende.

Arbeidsgiver: Cobra Drift AS

Sted: Hafjell Alpinsenter (2636 Øyer)

Bransjer: Restaurant, mat og uteliv

Kortfattet søknad m/CV, sendes til post@rykreis.no

Meny

AFTERSKI

Afterski- menyen serveres tirsdag- lørdag kl. 16:30- 19:30

LUNCH

Vi serverer ski- lunsj hver dag mellom kl. 10:00 og kl. 16:30

KVELDSMENY

Kveldsmenyen serveres fredag og lørdag kl. 19:30- 22:00 (Utvidet åpningstid i ferier og høytider)