AfterSki og kveldsåpent sted i Hafjell med live musikk, DJ's og opplevelser

Om oss

Restauranthuset Ryk og Reis AfterSki ble startet i 2001, og har siden da blitt det mest populære utestedet i Hafjell og Øyer. Listen over våre arrangementer med artister fra inn og utland har blitt lang, og vi har gjort det til vårt varemerke og levere kvalitetsunderholdning ved alle våre arrangementer gjennom hele sessongen. (Se oppdatert program for kommende sessong for mere info). Denne har vi videreutviklet til å bli en lunsjrestaurant og a la carte restaurant, samt at vi har oppgradert uteserveringen.


Ønsker du å leie våre lokaler med betjening til et privat arrangement er dette selvfølgelig noe vi kan bistå med. Vi har sitteplasser til ca. 200 pers (maks 140 sitteplasser til  samlet bespisning i lunsjrestauranten/a la carte restauranten), og kan ta i mot ca. 700 personer ved konserter og lignende arrangementer. I tillegg har vi en stor terrasse som også kan benyttes til aktiviteter. Kort sagt, her er det mange muligheter. Ta kontakt med oss og vi finner en løsning for alle typer events.

Booking av band og artister for kommende sessong foregår NÅ! Er du artist og ønsker og komme i kontakt med oss benytt vårt kontaktskjema, eller ring oss på telefon: +47 – 922 400 10.